Tentang Kebun2u

Selamat Datang Ke Kebun2u

Istimewa Untuk Pencinta Tanaman Organik

Kami menjalankan  aktiviti jualan dan membekalkan baja-baja organik yang berkualiti dan mengandungi unsur mikrob untuk  kesuburan tanah. Sejak penubuhan, kami lebih fokus kepada jualan atas talian dan tertumpu pada pelanggan  yang mempunyai tanaman di rumah.

Produk  kami dihasilkan daripada proses penapaian berkelajuan tinggi yang canggih bagi menjamin kualiti tinggi dan  kandungan nutrien produk yang dihasilkan. Produk kami juga bercirikan mesra alam serta mesra pengguna. 

Selain itu, Kebun2u Agro sentiasa bergerak selari dengan memberi perhatian kepada kualiti produk dan  membantu menjaga kesuburan tanah secara semulajadi dan memudahkan pengguna serta membuat syarikat  di tempat yang dikenali ramai.

Mudahkan cara pembajaan

Sukatan telah disediakan

Tak perlu kotorkan tangan

100% organik

Visi

Kami menyasarkan untuk mengeksport produk ini ke luar negara. Kerana permintaan di atas produk  perniagaan yang mudah ini sangat tinggi. 

Misi

Untuk memberikan pengetahuan pertanian kepada pelanggan di samping meningkatkan jualan dan pengguna baja organik di malaysia. Selaras dengan Dasar Kerajaan yang ingin memajukan bidang pertanian bagi menambahkan sumber makanan Negara yang bebas dari bahan kimia.